Elkészült az ŰRPIKNIK (12) mozielőzetese

Badits Ákos rendező elsőfilmes bemutatkozása, az Űrpiknik július 1-jén kerül országosan a mozikba.

A sci-fi vígjáték főszereplői Walters Lili és Takács Zalán, további szerepekben pedig Varga Veronika, Lengyel Benjámin, Rainer-Micsinyei Nóra, Árpa Attila és a legendás énekesnő, Zalatnay Sarolta látható.

A filmnek most elkészült a mozielőzetese:

Űrpiknik  (12) mozielőzetes
Badits Ákos filmje július 1-től a mozikban!

Tartalom:
A különc egyetemista lány, Panna (Walters Lili) gyerekkorától kezdve próbál az űrbe küldeni jeleket, válaszra várva. Annak ellenére, hogy az egyetemen senki nem veszi őt komolyan, elmélete mégis bizonyítást nyer: hatására ugyanis a Földre érkezik a saját világában hasonlóan kirekesztett űrlény Fiú (Takács Zalán). Ha ez önmagában nem lenne elég sokk, a jövevény közli Pannával: a bolygó pusztulásra van ítélve, őt magát pedig egyedül az érdekli, hogy megmentse rajongása tárgyát, Zalatnay Sarolta művésznőt.

Az elsőfilmes Badits Ákos rendező, és a forgatókönyvet jegyző Benedek Ágota, a Rumbarumbamm című nagysikerű könyv szerzőjének filmje egy eszeveszett éjszaka történetét meséli el. Különc főszereplőik nem kevesebb dolgot vállalnak magukra, mint a bolygó megmentését, ráadásul kalandjaik során saját múltjukkal is szembe kell nézniük – már csak az a kérdés, hogy melyik probléma a súlyosabb.

A film Facebook oldala
A film Instagram oldala
A Mozinet Facebook oldala
A Mozinet Instagram oldala

Az Űrpiknik július 1-től látható mozikban a Mozinet Kft. forgalmazásában.