Friss Hús Rövidfilmfesztivál 2021-ben is!

Május 27. és június 2. között újra Friss Hús rövidfilmfesztivál a Toldi moziban és más különleges helyszíneken!

Kedves Barátunk!

Ugye nem felejtetted el, hogy május 27. és június 2. között tartjuk a 9. Friss Hús rövidfilmfesztivált a Toldi moziban és más különleges helyszíneken? Ahogy közeledik az idei fesztivál, egyre több izgalmas hírről számolhatunk be. Lássuk, mi mindenen dolgoztunk az elmúlt hetekben.

Először is, ideje visszajelölnöd a Facebook eseményünket, hogy semmiképp se maradj le a csütörtöki jegyvásárlás indulásáról!

Irány a Facebook

1D2A9978_

Péterfy Bori az idei Friss Hús nagykövete. Borit biztosan nem kell bemutatnunk, a koncertek és a színpad mellett olyan izgalmas filmekben szerepelt, mint a Kispárizs (amit nemrég online is láthattatok), a Vénusz átvonulás vagy a Paktum. A Friss Húson ezúttal nemcsak a vásznon láthatjuk: zsűritag is lesz, valamint női alkotókkal beszélget majd a nők helyzetéről a filmes szakmában.

 

Elindult a Friss Hús podcast!

Mostantól rendszeresen jelentkezik podcastunk a legfrissebb filmes hírekkel és vendégekkel – az első négy rész pedig máris elérhető különleges vendégekkel, belterjes információkkal.

resized-image-Promo

resized-image-Promo_1

resized-image-Promo_2

unnamed_6

Összeállt az idei versenyprogram is, összesen 31 magyar és 27 nemzetközi alkotást láthattok majd! Valamint olyan tematikus vetítésekkel is készültünk, mint a Queer Dreams LMBTQ+ szekció, az @Midnight horrorfilmjei, a legjobb dokumentum rövidfilmek vagy épp a legizgalmasabb kortárs cseh alkotások.