Július 1-től mozikban az ŰRPIKNIK  (12)

Az elmúlt évek legőrültebb, semmihez sem hasonlítható magyar vígjátéka a szeretet korszakokon, nemeken, univerzumokon átívelő erejéről mesél.

Badits Ákos rendező erőteljes elsőfilmes bemutatkozása, az Űrpiknik ötletesen ötvözi a fekete humort a sci-fivel és a drámával. A július 1-én országosan mozikba kerülő film számos fiatal tehetséges színészt vonultat fel (Takács Zalán, Walters Lili, Varga Veronika, Lengyel Benjámin, Rainer-Micsinyei Nóra), és ismét mozifilmben láthatjuk Árpa Attilát és a legendás énekesnőt, Zalatnay Saroltát is!

A különc egyetemista lány, Panna (Walters Lili) gyerekkorától kezdve próbál az űrbe küldeni jeleket, válaszra várva. Annak ellenére, hogy az egyetemen senki nem veszi őt komolyan, elmélete mégis bizonyítást nyer: hatására ugyanis a Földre érkezik a saját világában hasonlóan kirekesztett űrlény Fiú (Takács Zalán). Ha ez önmagában nem lenne elég sokk, a jövevény közli Pannával: a bolygó pusztulásra van ítélve, őt magát pedig egyedül az érdekli, hogy megmentse rajongása tárgyát, Zalatnay Sarolta művésznőt.

Az elsőfilmes Badits Ákos rendező, és a forgatókönyvet jegyző Benedek Ágota, a Rumbarumbamm című nagysikerű könyv szerzőjének filmje egy eszeveszett éjszaka történetét meséli el. Különc főszereplőik nem kevesebb dolgot vállalnak magukra, mint a bolygó megmentését, ráadásul kalandjaik során saját múltjukkal is szembe kell nézniük – már csak az a kérdés, hogy melyik probléma a súlyosabb.

A film Facebook oldala
A film Instagram oldala
A Mozinet Facebook oldala
A Mozinet Instagram oldala

Az Űrpiknik július 1-től látható mozikban a Mozinet Kft. forgalmazásában.