Kompromisszumok a párkapcsolatban: szeptemberben újra Csajos est a Barátság moziban

Szeptemberben újraindul a Barátság mozi közkedvelt sorozata, a Csajos estek.

A második szerdán, 8-án 18 órai kezdettel Koller Zsuzsanna párkapcsolati és önismereti mentor, Access Bars facilitátor előadását hallhatják az érdeklődőkKompromisszumok a párkapcsolatban címmel. Az est végén  A szerelem röviden című ausztrál romantikus vígjátékot tekinthetik meg a résztvevők. Jegyek elővételben már kaphatók a mozi jegypénztárában és a www.baratsagmozi.hu oldalon is.

Hosszú kényszerszünet után indulhat újra a Barátság mozi kedvelt programja, a Csajos estek sorozata. Számtalan témát jártak már körbe az előadók és a résztvevők az évek során: testbeszéd és emberismeret, tanácsok az életmódváltáshoz, esküvőszervezés, nárcizmus és pánikbetegség, a válás és az együttélés nehézségei – csak néhány azok közül, amelyek telt házat hoztak az Art-Mozi Egyesület fehérvári tagmozijában. Az estek végén minden alkalommal egy, a témához kapcsolódó filmet is megnézhetnek a résztvevők.

Szeptember 8-án, szerdán este hat órakor ismét egy sokak érdeklődésére számot tartó témáról hallhatnak a moziba érkezők. Koller Zsuzsanna párkapcsolati és önismereti mentor, Access Bars facilitátor többször is volt már előadó a mozi sorozatában. A Kompromisszumok a párkapcsolatban – Mit adhat nekem a párkapcsolat és mit adok neki én? című előadásban többek között arról is beszél majd, hogy mikor, milyen témákban érdemes kompromisszumokat kötnünk azért, hogy megelőzzük a konfliktusokat – de megtudhatják a résztvevők azt is, hogy mikor nem éri meg ezt megtenni. Kiderül az is, mi a különbség a kompromisszum és a megegyezés között, és arról is szó esik, hogy hogyan érdemes kezdeményezni mindezt a kommunikációban annak érdekében, hogy nyitott fülekre találjunk.

Az önmagát „feleség, nő, anya, és boldog, kiteljesedett emberként” meghatározó szakember eredetileg közgazdászként végzett és a pénzügyi szférában dolgozott. Szerette a munkáját, de a lányai születése után, az otthon töltött évek alatt megváltozott az érdeklődése. „Ráébredtem, hogy üzleti karrier helyett valójában sokkal inkább szeretnék segíteni másoknak is egy teljesebb, tudatosabb magánélet elérésében. Ekkor találkoztam az Access Consciousness-el, melynek könnyedsége rögtön megragadott. Ennek hatására számos képzésen részt vettem és veszek részt azóta is folyamatosan, hogy minél több eszköz lehessen a tarsolyomban. Így most Access Bars facilitátorként oktatom is ezt a fantasztikus módszert, és többek között Access kezelésekkel, párkapcsolati coachinggal, és önismereti konzultációkkal segítem a hozzám fordulókatabban, hogy rátaláljanak valós önmagukra, és ezzel együtt képesek legyenek elérni egy tudatos, harmonikus életminőséget a magánéletükben, szülőként, és társként egyaránt. Misszióm, hogy minél több családnak, azon belül is édesanyának segítsek rátalálni arra az önmagára, akivel szívesen néz szembe a tükörben”.

Az est végén A szerelem röviden című ausztrál vígjátékot tekinthetik meg a nézők. A mindent betegesen halogató Teddy esküvőjének másnapján arra ébred, hogy minden perc elteltével egy évet ugrik előre életében. Ahogy jövőjét egy-egy szempillantás alatt látja előre lejátszódni, ráeszmél, hogy ezentúl minden egyes másodpercet ki kell használnia annak érdekében, hogy ne veszítse el élete szerelmét. A filmet JoshLawson rendezte, főszereplőiRafeSpall, Zahra Newman és JoshLawson.

A Csajos estre már kaphatók jegyek a mozi jegypénztárában és online, a www.baratsagmozi.hu oldalon.

További információk:

Honlap
Facebook