Nagy Magyar Filmteszt 7. vetélkedő

Játssz és ismerj meg még több nagyszerű magyar filmet!

A teszt ITT érhető el

Játssz velünk a Nagy Magyar Filmteszt 7. vetélkedőn, és ismerj meg még több nagyszerű magyar filmet!

Gyere, tedd magad próbára és töltsd ki a tesztet, hogy esélyed legyen a fődíjra, amit te választhatsz ki egy fantasztikus kétszemélyes görögországi nyaralás, egy iPhone 14 vagy egy Samsung Galaxy Z Flip3 közül! Ha dobogó második vagy harmadik fokára állsz, akkor sem távozol üres kézzel – jutalmad egy-egy okostelefon lehet.

A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak egy háromfordulós nyereményjáték, amelyben 14 és 20 év közötti fiatalok* vehetnek részt, de a játékot bárki kitöltheti.

Az online tesztet többször is kitöltheted, gyakorolhatsz és tanulhatsz, de figyelj, mert mindig az utolsó eredményed lesz érvényes!

A verseny első, online fordulója 2024. február 8-ig tölthető ki. A legjobb eredményt elért 1000 játékos kap meghívást a középdöntőbe, amely 2024. március 1-jén lesz Budapesten az UP Rendezvénytérben. Egy egész napos filmes kavalkád keretében zajlik majd a verseny, melynek fináléjában a 10 legeredményesebb filmtudós között egy tévéshow keretében alakul ki a végeredmény.

A magyarországi iskolákat is versenybe hívjuk a Filmteszten. Az az intézmény, ahonnan a legtöbb kitöltés érkezik az első forduló végéig, 150.000 forintot kap, amit osztálykirándulásra használhat fel. Regisztációkor a diákok adják meg iskolájuk nevét, hogy az intézmény minél nagyobb eséllyel induljon a versenyben!

Szeretsz moziba járni? Vagy filmet nézni a tévében, Netflixen, HBO-n, esetleg Filmion? Van kedvenc magyar filmed? Gondoltál már arra, hogy a film nem csak szórakozás lehet, hanem nagyszerű hivatás, életpálya, művészet? Itt megismerkedhetsz a filmes szakmákkal is!

Induljon a teszt!

*2003.01.01. – 2009.12.31. között születettek

Forrás: Nagydiaktesztek