A Mozi –
Sárospatak

A sárospataki Mozi 2005-től folyamatosan art moziként üzemel. Tavaly az emberi erőforrások minisztere által kiírt art mozi digitalizációs pályázaton sikeresen vettünk részt, így 2014. első negyedévétől új műszaki tartalommal és technikai lehetőségekkel bővülve folytatjuk a filmkultúra népszerűsítése és közösségformálás terén végzett sokszínű tevékenységünket. Fontosnak tartjuk, hogy a szerzői és közönségfilmek bemutatására egyaránt törekvő műsorstruktúra a közönség széles rétegei számára adjon lehetőséget a feltöltődésre, kikapcsolódásra vagy akár az elmélyülésre, gondolkodásra, új perspektívák megjelenítésére. Vidéki kisvárosi filmszínházunkat a helyi társadalom életének szerves részeként, gondolatébresztő filmélmények megbeszélésére, kapcsolódó programok lebonyolítására alkalmas térként definiáljuk. A pataki Mozi programjaival ezt a koncepciót valósítjuk meg.

Info:
Pénztárnyitás a vetítési napokon, az első vetítés előtt fél órával. Helyfoglalás, információ a 47/311-160-as telefonszámon.
A belépőjegyek ára: 2D jegyár 850 Ft, 3D jegyár 1050 Ft.
Elérhetőségek: A MOZI 3950 Sárospatak, Eötvös út 6.
E-mail: patakimozi@pr.hu
Nyitvatartás:Vetítési napok minden héten csütörtöktől vasárnapig.

Üzemeltető:
A MÛVELÕDÉS HÁZA ÉS KÖNYVTÁRA
3950 Sárospatak, Eötvös út 6.
Adószám: 15353531-2-05
Tel.: 47-311-811